Unitat militar de la indústria vinagrera

Dinots és un projecte personal i un gimnàs d’idees i ninots. Ha sortit com a resposta a la desagradable circumstància d’estar sota l’efecte de pensaments invasius discrecional. Per més inri, aquests no són pecuniàriament productius (com seria inventar una nova dieta per aprimar-se per exemple), ni tant sols eròtics.

Història amb ironia

Bàsicament les intruses són preguntes i reflexions sobre la pertinença indefugible a un col·lectiu de primats semiracional, caòtic i en trajectòria de col·lisió catastròfica amb el futur.

Una desfet de temps, vaja.

Davant de tanta pèrdua d’energies he intentat reconduir la situació cap un camp pràctic, com és aprofitar aquestes idees per explorar altre estil de dibuix,  mirar de trobar la part irònica i amb tot plegat obrir un blog.

Amb dinots espero aconseguir bàsicament dos objectius:

  1. Comprar-me un chateau al Midi.
  2. Intuir què renassos fem aquí. Vull dir, jo i sis mil milions més de simis amb capacitat de parlar i de fer exactament el contrari que hem dit.
El temps és relatiu, i si nó ho creus, posat a rentar els platsSí, endivino el somriure burleta davant de la dificultat d’aconseguir un d’aquests objectius. Encara que, amb sinceritat, jo també he descartat l’èxit, per delirant,  en el segon punt.
Sigui com sigui, la idea és treure un divagació incerta amb ninots cada diumenge al matí, per servir-lo d’acompanyament amb el croissant i el cafè amb llet.
El mètode principal de treball és gratar entre els plecs dels llibres d’història, d’humanitats i de divulgació científica, a la recerca de situacions, esdeveniments, personatges, que,  informant-nos de quina pasta estem fets, ens donin pistes per a un manual d’ús i manteniment del somriure beatífic.
Si això és o no una bona idea, el temps i el registre de la propietat francès ho dirà.

 

Bruixa sexi