Viatges Bigsur ha renovat completament la seva web de viatges l’any 2015 per adaptar-se a la navegació en dispositius mòbils i a les resolucions de les noves pantalles dels ordinadors i tabletes.

L’empresa ha continuat confiant en mi com l’any 2012 ja va fer amb la vella web. Hem tornat a utilitzar el CMS WordPress per a profitar la seva facilitat d’ús i al seva versalitat, afegint més graus de complexitat per tal d’adaptar els continguts existents i afegir-ne de nous.

Una web en harmònica cromàtica

Després de treballar-hi gairebé durant un any, el resultat li deu molt a la supervisió i bon gust de l’Anna Margall, la directora de viatges Big Sur que ha tingut cura de cada detall per aconseguit una web agradable a la vista tot i la densitat de continguts.

Les fotografies han estat escollides en funció de la seva qualitat però també atenent el resultat que la coloració dominant tindria en el conjunt de la pàgina, partint dels colors corporatius.

Nou apartat de guies i blog de continguts exclusious

Els retrats han estat retocats per tal d’aplicar una tonalitat que s’escaigui als colors corporatius com també ha passat amb les imatges de la pàgina Big Sur: qui som on un to crema s’ha aplicat deixant part dels colors originals.

Big Sur ha incorporat també com a novetat un blog de viatges que compta amb col·laboracions d’una bloggera especialitzada en aquest tema amb la intenció d’aportar valor propi a la web i ajudar a difondre els continguts a les xarxes socials.

Després del tràngol de posar-se davant l’objectiu, un per un, ve la foto de record.

index rutes viatges big sur

Una de les pàgines índex de les rites, en aquest cas de les d’Àfrica