Print

Quan algú et contacta perquè diu que t’ha trobat a internet i que li agrada molt la teva feina, hi han possibilitats que tot sigui que et volen vendre un vestit de lagarterana. De manera que quan el David Ariño em va enviar un email amb un projecte entre mans, el primer que vaig fer vas imargina-me com d’atractiu puc estar amb enagos.

Al final ha resultat que estic molt interessant.

correfocairaEl David la Núria i el Jordi són uns diables (d’un colla de diables, vull dir) de Manresa apassionats pels jocs de taula i que s’han enpescat un tot traduint la dinàmica d’un correfoc als recursos propis dels jocs de cartes.

La meva col·laboració ha estat la de fer els 20 dibuixos i escaig, estretament assessortat, vigilar, corregit, esmenat i encoratjat per aquest trio i els seus coneixements de l’ardent món del fum, el foc, els petards i la pomada per a cremades.

El jocs té 150 cartes, un dau i un objectiu: convertir-se en una eina de promoció de la cultura popular catalana i de les festes populars: no porten text justament per poder arribar a qualsevol part on es jugui a cartes.

Per ajudar a finançar el joc els autors han endegat una campanya de Verkami.

Podeu visiatr la web del joc Guspira i col·laborar comprant-ho o fent-vos micro-mecenes:

http://www.guspirajoc.com/

tabalerTots els dibuixos estan fets amb la meva tècnica habitual: esbós a llàpis de color, tinta amb retolador rotring o similar, scan, vectoritzat, aplicació de textures i color amb Illustrator i, en algun cas, pas final a Photoshop per a aplicacións específiques.