Web de turisme rural Can Rosich

Desenvolupament amb Gestor de Continguts de la web de la casa de turisme rural Can Rosich, dissenyada per la dissenyadora Carme Guri i amb fotografies de Joan Ribot. Aquesta web ha substituit a una d’anterior  i afegeix prestacions com actualització de continguts pels propietaris.

Una proposta visual

La Carme ha fet una aposta de web essencialment visual, amb gran quantitat de fotografies, antigues i noves, que fan una exposició molt gràfica dels punts forts de l’establiment: La esplèndida cuina que ofereix la mestressa, la Montserrat Boter; les set habitacions batejades amb noms d’animals de la zona; i l’entorn de la casa, a les portes del parc natural de Montnegre-Corredor i prop de la platja. Cal destacar el treball de fotografia de Joan Ribot, amb la seva cura pels detalls.

Web de turisme rural Can RosichEl muntage s’ha realitzat sobre el CMS Drupal i el tema base Zen sobre el que he passat les indicacions de la dissenyadora utilitzant PHP, HTML i fulles d’estil CSS. Des d’aquí agraeixo a la Carme la paciència que ha tingut amb les meves badades. El meu sant s’en va sovint al cel, algú li ha d’estirar de la pota perquè baixi i la Guri ja té la mà trencada. En aquest projecte ha tingut molt d’importància el mòdul i18n per poder versionar la web en 5 idiomes: català. castellà, anglès, francès i alemany.